FOREDRAG OM VEJEN IND I, IGENNEM OG
UD AF MISBRUG

 
VIIIOUAM.jpg

VEJEN IND I, IGENNEM OG UD AF MISBRUG

Dette foredrag er en personlig, til tider barsk, men også livsbekræftende og inspirerende historie. En historie der giver indblik i hvordan jeg på trods af umulige odds, tvivl og store personlige konsekvenser, formåede at rejse mig op og omfavne de nødvendige forandringer for at komme videre i livet, få mig en karriere og sunde relationer.

I foredraget fortæller jeg om de faldgruber jeg blev ved med at falde i og som ledte mig ind i misbrug af alkohol og narkotika, hvordan jeg som gadedreng overlevede 12 år i et hårdt og betændt miljø, samt hvordan det tilsidst lykkedes at komme ud.

I dag har jeg været clean og ædru i over 19 år!

Mit liv er et eksempel på de uoverskuelige og livsfarlige konsekvenser som klæber sig fast på en misbruger, både når misbruget står på, men også i lang tid efter det stopper.

Men det er også et eksempel på, at det aldrig er for sent at stoppe, uanset alder og omfang af misbruget.

Det er altid en dårlig dag, at stoppe et misbrug på, for den som misbruger!

Derfor kan det ligeså godt ske i dag, som i morgen - for så er det måske for sent.

Uanset om du er misbruger, pårørende, sagsbehandler, leder, bekymret ven eller kollega eller blot ønsker en større forståelse, indsigt i -og værktøjer til et mere motiveret og inspireret liv og dagligdag, kan du med fordel bestille dette foredrag. Ring til mig nu på telefonnummer 7199 0330 eller klik herunder.