REFERENCER

 
REFERENCER.jpg

REFERENCER

"Det gav mig en ny vinkel at bearbejde det fra og for det skal du have stor tak!"

Tak for at du fortalte din historie, som rørte mig dybt.

Det var fantastisk at møde dig, her på den anden side af misbruget - meget hjertegribende og interessant hvordan livet kan bugte sig og skabe indsigter og erfaringer.

Jeg tænkte, og gør det stadig, meget på din historie da jeg kørte derfra.

Den inspirerede mig til, i dagene efter at skrive overskrifter ned som jeg selv stadig har det svært med i forhold til min søsters historie. Men i stedet for at hænge mig i de negative aspekter, åbnede jeg op for hvad jeg har lært igennem alt det her - hvilke indsigter og erfaringer har jeg selv fået med i bagagen fra min søster. Det gav mig en ny vinkel at bearbejde det fra og for det skal du have stor tak!

Tak for at du hjalp mig med at skabe forbindelse til min egen historie for at bearbejde og heale.
Tak for at du minder mig om at en process kan vare hele livet. Jeg har stor respekt for dit arbejde med dig selv og for at du vil dele din historie ærligt med omverden.

- Kærlig hilsen, Maria Brooker - 9. juli 2017


Tak for en ganske særlig oplevelse, jeg kan på det kraftigste anbefale et foredrag.

Fredag d. 28. april 2017 vil længe stå som en ganske særlig dag for mig og en lille flok af mine elever. Jeg underviser i en 10. klasse, som er sammensat af en flok unge mennesker, som alle har brugt dette skoleår til at træne og opbygge robusthed. Her kommer Johnny ind i billedet. Han kunne på nærværende vis fortælle om, hvorledes hans barndom var, hvordan han er kommet videre og hvordan han senere i sit liv også har måttet kæmpe sig tilbage efter stress. Det var en intens oplevelse, som gik lige ind på rygraden. Johnnys stærke side var bestemt hans indlevelse, nærvær og det hele serveret med et glimt i øjet. Eleverne stillede mange spørgsmål, og der var tid til det hele, og elevernes spørgsmål blev taget alvorligt. Mine elever kunne i den grad bruge foredraget i forhold til deres egne projekter.
Tak for en ganske særlig oplevelse, jeg kan på det kraftigste anbefale et foredrag.

- Venlig hilsen Susanne Søgaard, lærer, Hedegårdsskolen, Brønderslev - 28. april 2017

 

Johnny har tilhørerne og ordet i sin hule hånd som få og hans budskaber vedrører os alle uanset ståsted i livet.

At møde Johnny i øjenhøjde er som at møde sjælens spejl. Johnny har om nogen været ude i alle livets tænkelige og utænkelige afkroge og formår med ærlighed, indlevelse og autencitet at formidle selv de sværeste anekdoter med glimt i øjet og ægte hjertevarme. Johnny har tilhørerne og ordet i sin hule hånd som få og hans budskaber vedrører os alle uanset ståsted i livet. Foredraget skildrer beretninger om alt fra den dybeste sorg og afmagt til den store kærlighed og eufori samt alt det livet rummer der imellem. Det er håb, drømme og livskraft. Det er kamp, overlevelse og fortvivlelse. Johnny formår at ramme nerven i det hele på fornem vis. Du kan som tilhører ikke undgå at blive fanget af fortællingen og manden bag. Johnny har min dybeste respekt og får mine varmeste anbefalinger med på vejen.

- Nina Skadhauge, Mind4Coaching - 1. maj 2017


Et sårbart og ærligt foredrag, af en mand med meget på hjerte.”

Jeg har fulgt Johnnys blog igennem flere år, og altid følt mig underholdt og inspireret af hans fantastiske nærværende måde at skrive på. For nogle år siden, spurgte jeg om han ville lave et foredrag en dag, og afholde i min klinik, og det blev så endelig muligt for kort tid siden.

Præcis som jeg forudså, ville han være præcis ligeså nærværende og spændende som historiefortæller, som han er i sin blog og i sit skriv. At Johnny så ovenikøbet fortæller sin egen historie, som de fleste af os kun kan prøve at forestille os, hvordan må have været at gennemleve, får bare hårene til at rejse sig, og et par tårer til at trille. Et sårbart og ærligt foredrag, af en mand med meget på hjerte. Jeg giver ham mine bedste og varmeste anbefalinger med på vejen.

- Linda Ramsing, 2bb2.dk - 5. maj 2017


 

Han formår med sin varme og vid at tryllebinde til høren.

Jeg kan varmt anbefale Johnnys foredrag. Det Johnny har oplevet i sit liv vedkommer os alle, det handler om at tage ansvar og de valg/ ikke valg vi træffer her i livet. Om at kunne sætte sig i andres sted og forsøge at forstå, hvad der gør et andet menneske. Johnny er en mand "af mange ord", og de er velvalgte, nærværende og afstemte. Han formår med sin varme og vid at tryllebinde til høren. Foredraget er godt sat sammen så det er spændende og relevant fra start til slut. Tak for en dejlig aften Johnny. 

- Dorte Kissow, Terapeut/Pædagog - 1. maj 2017