priser

Klik på knappen herunder for at bestille mig til foredrag eller ring på 7199 0330 - også hvis du blot ønsker en uforpligtende snak.

 

Længere nede på siden kan du se betingelser, priser på mine foredrag og generel information om varighed, udstyr, betaling osv. 

 
 
 
Foredrag-billede.jpg

PRISER

Varighed

Mine foredrag varer ca. 90 minutter inklusiv tid til spørgsmål. Jeg tager mig desuden gerne tid til at snakke enkeltvis med dem der måtte have lyst efter foredraget er slut.

Priser

Priser på mine foredrag varierer efter deltagerantal og tidsramme. Priser starter normalvis på 5500 kroner. Der kan ydes særlig rabat til Non-Profit organisationer og steder med relevante godgørende formål.

Transportudgifter efter Statens takster er gældende med 3,73 kroner pr. km fra Ryparken 160, 2100 København Ø. Vær opmærksom på, at der er tillæg til broafgift ved foredrag på Fyn eller i Jylland.

Betaling kan ske enten ved kontantbetaling eller ved bankoverførsel til min erhvervskonto i Danske Bank.

Bekræftelse

Ved bestilling fremsender jeg ordrebekræftelse via email, medmindre andet aftales.

Udstyr

Ved større arrangementer har jeg brug for mikrofon, gerne trådløs.

Øvrigt

Jeg sætter pris på en kontaktperson tager imod mig ved ankomst og følger mig ned til hvor foredraget skal foregå.

Enten den samme person eller en anden, præsentere mig ved foredragets begyndelse. Til det har jeg et udkast, så vi er enige om, at præsentationen formuleres i øjenhøjde med det jeg leverer.

Et glas og en kande med isvand jeg kan drikke af under foredraget, bedes sættes på scenen umiddelbart inden jeg går på.

FOREDRAG:

EVNEN AT TILPASSE SIG FORANDRINGER

Vi lever i en verden hvor vi dagligt bliver bombarderet med indtryk, meninger og tiltag vi skal forholde os til. De sociale medier, nyhederne og reklamer skubber os ubevidst i forskellige retninger der stiller krav til vores villighed til at forandre os.
I karrieren er det de fleste steder nødvendigt at løbe...

FOREDRAG:

VEJEN IND I, IGENNEM OG UD AF MISBRUG 

Dette foredrag er en personlig, til tider barsk, men også livsbekræftende og inspirerende historie. En historie der giver indblik i hvordan jeg på trods af umulige odds, tvivl og store personlige konsekvenser, formåede at rejse mig op og omfavne de nødvendige forandringer for at komme videre i livet, få mig en karriere og sunde relationer...

FOREDRAG:

ET LIV MED OG UDEN STRESS

Fra jeg var blot et barn til langt ind i mit voksenliv, har jeg været udsat for massive stress påvirkninger:
Først lærte jeg stress at kende som skilsmissebarn, hvor frustrationerne over, at jeg ingen indflydelse havde på mine forældres valg, gjorde mig magtesløs. I skolen stiftede jeg et indgående kendskab til hvor stresset...