FOREDRAG OM

EVNEN AT TILPASSE

SIG FORANDRINGER

 
 
EATSF.jpg
 

EVNEN AT TILPASSE SIG FORANDRINGER

Vi lever i en verden hvor vi dagligt bliver bombarderet med indtryk, meninger og tiltag vi skal forholde os til. De sociale medier, nyhederne og reklamer skubber os ubevidst i forskellige retninger der stiller krav til vores villighed til at forandre os.
I karrieren er det de fleste steder nødvendigt at løbe hurtigere og springe højere i dag end vi gjorde i går, for ellers er arbejdspladsen ikke konkurrencedygtig og i fare for at blive overhalet af andre – med risiko for nedskæringer og opsigelser.
Derhjemme og i fritiden påvirkes vi af at skal jonglere mellem børneopdragelse, girokort, indkøb osv., imens vi sidst på dagen udmattede skal finde plads til samvær og nærvær med vores kære.

Det mest naturlige ville være, at gear ned, at skære fra og leve et enklere og mere simpelt liv. Et liv hvor der er tid og plads til det hele i ro og mag. Men når det ikke er virkelighed for rigtig mange mennesker, må vi lære at leve med tingenes tilstande. Når det kommer til stykket, er det nemlig ikke ofte, at det er de mange forandringer vi møder i hverdagen, der skaber ubalance og disharmoni i vores liv.

Det er modstanden på forandringer der gør.

Jeg har haft modstand på forandringer i store dele af mit liv, fordi jeg var presset, stresset og deprimeret, og følte, at enhver forandring var uønsket og et overgreb mod min trivsel og livskvalitet. Indtil jeg fandt ud af, at hvis vi som mennesker ikke acceptere og omfavner forandringer, udvikler vi os ikke. Men forandringer vil stadig opstå og blive ved med at vise sig for os i hverdagen og i livet. Det er ganske enkelt ikke muligt at ændre.

Så hvad kan vi ændre?

Vi kan ændre den måde vi tænker og handler på, når vi møder forandringer - store som små.

I mit foredrag vil jeg dele ud af de mange store personlige og faglige forandringer jeg i mit liv har været igennem. Forandringer så store, at det har haft massive personlige, følelsesmæssige og arbejdsmæssige konsekvenser. Foredraget er en enestående mulighed for at gå hjem med rygsækken fyldt med inspirerende værktøjer til at skabe en ny forståelse og villighed til at tilpasse dig forandringer.

Vil du opleve et nærværende, dybtfølt og livsbekræftende foredrag der skildrer livets absolutte yderpunkter og skaber evnen at tilpasse sig forandringer? Så ring til mig nu på telefonnummer 7199 0330 eller klik på Bestil Foredrag herunder - også hvis du blot ønsker en uforpligtende snak.