FOREDRAG OM

ET LIV MED OG

UDEN  STRESS

 
 
ELMOUS.jpg
 

ET LIV MED OG UDEN STRESS

 

Fra jeg var blot et barn til langt ind i mit voksenliv, har jeg været udsat for massive stress påvirkninger:

- Først lærte jeg stress at kende som skilsmissebarn, hvor frustrationerne over, at jeg ingen indflydelse havde på mine forældres valg, gjorde mig magtesløs.

- I skolen stiftede jeg et indgående kendskab til hvor stresset jeg i stadig stigende grad blev over ikke at være i stand til at følge med i undervisningen. Hvordan frygten for hver dag at gå i skole og blive udstillet på mine utilstrækkeligheder foran klassen, gjorde at jeg stablede problemerne ovenpå hinanden. Hverken jeg eller de ansvarlige voksne der var en del af mit liv, kunne få øje på hvor stor en byrde, bekymringerne og angsten jeg bar rundt på, skabte indeni mig.

- Da jeg var teenager og mange år ind i 20-års alderen, oplevede jeg en helt anden form for stress. En stress tilstand så gennemgribende, at den dominerede hele min eksistens, fordi jeg havde et alvorligt misbrugsproblem og mit liv drejede sig om at skaffe penge til stoffer og overleve som gadedreng i et barsk miljø.

- Senere i livet og med mit misbrug bag mig, gjorde jeg karriere både som leder og iværksætter i ind -og udland så intensivt og altopslugende, at jeg tilsidst måtte sygemelde mig og bruge flere år på at komme mig. Hvor isolationen og den efterfølgende skyldfølelse over at fravælge familien, venskaberne og livet fordi jeg ikke magtede sociale relationer og skammede mig over ikke at slå til, gav mig en af livets store mavepustere.

Mit foredrag vedkommer alle, uanset om du er stressramt, kender nogen der er eller blot ønsker inspiration til at få en mere enkel hverdag og et bedre arbejdsliv.

Du vil desuden få værdifulde indsigter med hjem der gør dig bedre rustet til at hjælpe andre stressramte.

Ring til mig på 7199 0330 eller klik på knappen herunder for at bestille mit foredrag.